Wyniki naboru na stanowisko koordynatora projektu

W odpowiedzi na zapytanie ofertowe, dotyczące naboru na stanowisko Koordynatora projektu, w ramach projektu „Alpy Karpatom – program na rzecz uwolnienia potencjału ekonomicznego górskich obszarów Podkarpacia poprzez transfer praktyk szwajcarskich”, współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej, umieszczone na stronie Podkarpackiej Izby Gospodarczej www.pigkrosno.pl, wpłynęły 3 oferty.
Na posiedzeniu Komisji w dniu 26 lipca 2012r. jako najkorzystniejsza została wybrana Oferta złożona przez panią Izabelę Proczek.

ksuPosiadamy rejestrację w Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości na świadczenie usług informacyjnych, szkoleniowych i doradczych o charakterze ogólnym w ramach KSU dla Małych i Średnich Przedsiębiorstw. nr ośrodka KSU 09/10/2005/170

iso Posiadamy Certyfikat Systemu Jakości Nr 228/5/SZJ/2015 wydany przez ZETOM-CERT Sp. z o.o. (PN-EN ISO 9001:2009)

unia-belka

Inwestujemy w rozwój województwa podkarpackiego